Izmosodni vágyóknak

Szeretnéd jobban érzeni magad a bőrödben? Szeretnél  a strandon magabiztosabb lenni? Atletikus testre vágysz? Nőként nem célod a fogyás, de érzed, hogy lehetne a tested ennél feszesebb is?

A testépítés egyre népszerűbb a vendégek körében, mert ki ne vágyna egy szépen kidolgozott fizukumra? Azonban kevesen tudják,hogy  az erősítő edzéseknek számos egészségügyi pozitívuma is van. Felpörgeti az anyagcserét, amely a fogyásban is segítségünkre lehet. A súlyzós edzések következményében fittebbek,egészségesebbek leszünk, tartásunk javul.  Idősebb korban segít a csontritkulás megelőzésében és kezelésében, tovább maradunk aktívak és kevésbé leszünk hajlamosak a sérülésekre.

Székesfehérvár legjobban felszerelt edzőtermében minden adott, hogy elérd az álom formát. Képzett személyi edzőink szeretettel várnak és segítenek a célodnak megfelelő edzésprogram összeállításában, a gyakorlatok betanításában vagy akár abban is, hogy folyamatos kontroll  és motiváció mellett érd el a legjobb eredményeket.

Ha a kondi terem világát nem érzed sajátodénak, nálunk akkor is rengeteg lehetőség vár.  Egyedülálló funkcionális termünkben változatos formában érheted el az atletikus, izmos testalkatot. Az élsportolók edzésihez hasonló „kiképzésben” lehet részed, ahol minden edzés változatos, folyamatosan felmérheted a fejlődésedet és a fitt külső egy igazán fitt belsővel fog kiegészülni.  Csoportos edzéseinken mindezek mellett egy nagyszerű csapatnak a részese lehetsz, amely folyamatosan motiválni fog az edzők mellett abban, hogy jobb legyél önmaganál. 

THE ONLY THING STANDING BETWEEN YOU AND YOUR GOAL IS THE BULLSHIT STORY YOU KEEP TELLING YOURSELF AS TO WHY YOU CAN'T ACHIVE IT

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ