Horváth Tímea

 

Horváth Tímea vagyok, személyi edző, rehabilitációs tréner, NMPT Instruktor.

A Cosmo Sportban személyi edzések keretén belül igyekszem segíteni a hozzám forduló vendégeket.Csodálom az emberi testet, működését, felépítését. Fantasztikus, amit a természet alkotott és minden vágyam, hogy minél jobban megértsem szervezetünk rendszerét, összefüggéseit.

Lehetőségeimhez mérten ezért folyamatosan képzem magam, keresem és bújom a megfelelő szakirodalmakat. Versenysportból érkezvén céltudatosság és maximalizmus jellemez. Edzőként dolgozni hivatás, minőségi munkát követel, hiszen emberekkel foglalkozom és legfőbb érték az ember.

 

Már edzői pályafutásom elején felismertem azt, hogy modern életvitelünk milyen károkat okoz mozgásrendszerünkben és a sport, bármennyire is jót tesz a mozgás, sajnos ezeket a problémákat csak felerősíteni tudja. Ezért fordultam egyre inkább a korrekciós mozgások felé. Érdeklődésem középpontjában mozgásrendszerünk tartóoszlopa, a gerincünk áll. Fontosnak tartom, hogy a hibás mozgásmintákra edzéseinkkel ne ráerősítsünk, hanem az alapoktól elkezdve, kódoljuk át ezeket a helyes mintákra. Ezután érik el az edzések valódi céljaikat. Ami nem csak a tónusos, erős izomzat, esztétikus külső, hanem az életünk végéig szolgáló egészséges, ép mozgásrendszer.

 

Amiben a segítségedre lehetek:

 

- Funkcionális személyi edzések

 

- Derék- és hátfájásos panaszok mozgásterápiája

 

- Ízületi pre- és rehabilitáció

 

Ha úgy érzed, segíthetek, ne habozz, keress bátran!

 

Óra típusok

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ