Krausz Gergely

Sziasztok! Krausz Gergely vagyok, személyi edző és táplálkozás tanácsadó Székesfehérváron a CosmoSport-ban

Azon kevés emberek egyike vagyok, aki büszkén elmondhatja magáról, hogy 20 évesen megvalósította álmait, kitartással, belefektetett energiával és szorgalommal.

Gyermekkoromban sértegettek a külsőm miatt, így egy nap elhatároztam, hogy elég volt, változtatok, hogy bebizonyítsam a környezetemnek, de legfőképpen Magamnak, hogy képes vagyok rá. Mert mindenki képes rá!Először a táplálkozásomra kezdtem odafigyelni, egészségesebben étkeztem, ellenállva a gyorséttermek csábításának, ezzel együtt pedig úszni kezdtem.

Később rájöttem, ez nem az én sportom, nem az én utam. Így kezdtem először csak otthon, „kicsiben” edzeni magam, minden nap, majd ez a szerelem kinőtte magát, terembe jártam, ami szintén mindennapossá sőt, a részemmé vált. Beépült az életembe. A fejlődés látványos volt. Azok, akik kételkedtek, nem hittek bennem, esetleg kinevettek, ma már megdicsérnek és elismerően vagy épp irigykedve néznek. Ők tudják és látták, honnan indultam.

Mivel szeretek emberekkel foglalkozni és erősségem a kommunikáció is, így vonzott a Személyi edző képzés, melyet a Bibarc Tünde Fitness School-ban végeztem el.

Fő célom, hogy segítsek a hozzám hasonló embereken, kikben az elhatározás és tenni akarás már megszületett. Ha mindez megvan, itt jövök én a képbe.

Keress bizalommal!

Óra típusok

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ