Edzők

Barna Wachtler

Nevem Wachtler Barna, személyi edzőként dolgozom Székesfehérváron.
Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életemben, ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport.
A mozgás iránti szenvedélyem már gyerekkoromban kezdődött. Hat évig a helyi, és vele párhuzamosan az Alba Regia Táncegyüttesben néptáncoltam. Az ebben elért eredmények ösztönöztek arra, hogy a későbbiekben másban is kitartó legyek.

Barna Wachtler

Personal Trainer

Berecz István

A mozgás a lételemem, ez pedig vonzotta magával a táplálkozás oldalát az egésznek. Mikor elkezdtem céltudatosan átformálni az életmódomat, hirtelen minden gyulladásos "betegség" megszűnt létezni, a fejfájások a sok kemikália és a mérgektől való megszabadulás után új ember lettem. Ezt persze követte a sportolói teljesítményem rohamos fejlődése. De nem ám csak fizikálisan, mentálisan is törtem az utat magam előtt mint egy buldózer. Könyvet könyvre halmozva bújtam az oldalakat, hogy megtaláljam azt ami segít, amit kipróbálhatok. Úgy vágytam/vágyom a tudásra, mint az emberek a reggeli kávéra.

Berecz István

Calisthenics Trainer

Bártfai Ágnes

 

Bemutatkozás

 

2014-ben szereztem meg a sportedzői (aerobic) képesítést. Utána következtek a továbbképzések: Pilates intruktor, preventív gerinctréning (SpinalDance) Almásy Csilla Mozgásakadémiáján, Stretching + fascialazítás hengerrel, Core-stabilizáció. Legutóbb 3D-Dinamikus Jóga tanfolyamon vettem részt.

Bártfai Ágnes

Gerinc trainer

Csendes Laura

 

 

Csendes Laura vagyok, 2012-ben mentem el először konditerembe. Fél év edzés után kezdtem el komolyabban belemélyedni az edzés világába. Elkezdtem változásokat észrevenni magamon, és ez ösztönzött arra, hogy továbbra is minél többet foglalkozzak a testemmel.

Czinger Attila

Performance Trainer

Gyöngyvér

Kezdõ Verseny Aerobic

Horváth Balázs

Performance Trainer

Horváth Dániel

Performance Trainer

Horváth Iván

Magamról

Sport tapasztalat: 2 év öttusa, 20 év küzdősport, 5 év triatlon, 5 év crossfit

Fontosnak tartom a fokozatosságot, a helyes technikai kivitelezést, a megfelelő súly kiválasztását, mindezt az ízületeink és egészségünk megóvása érdekében.

Horváth Iván

Cross Training

Horváth Tímea

 

Horváth Tímea vagyok, személyi edző, rehabilitációs tréner, NMPT Instruktor.

A Cosmo Sportban személyi edzések keretén belül igyekszem segíteni a hozzám forduló vendégeket.Csodálom az emberi testet, működését, felépítését. Fantasztikus, amit a természet alkotott és minden vágyam, hogy minél jobban megértsem szervezetünk rendszerét, összefüggéseit.

Ignéczi Viktor

Personal Trainer

Kiss Henrietta

Personal Trainer

Kiss Marcell

Personal Trainer

Lencsés-Pál Petra

Boot Camp Trainer; Bosu; Legyen a tested a súlyzód!

Pribék István2009-ben ismerkedtem meg a vasgolyókkal Budapesten, mivel meguntam a több éves konditermi monoton és unalmas edzéseket. Valami újdonságra vágytam, és meglepődve tapasztaltam, hogy a több éves sport múlt után olyan izmokat éreztem amikről eddig nem is tudtam.

Rácz Miklós

Rácz Miki "Mike" vagyok, gyerek korom óta sportolok, rengeteg félét kipróbáltam már, mint például Öttusa, Triathlon, Rugby, Jiu-Jitsu, Box, Motocross és sok mást. Célom, hogy az embereket kimozdítsam a komfort zónájukból és megmutassam nekik, milyen jó érzés valami olyasmit megcsinálni, amiről nem gondolná, hogy képes. Azon felül, hogy ez egy semmivel össze nem hasonlítható euforikus érzést ad, a rendszeres edzés jobb közérzetet, magabiztosságot, stressz mentes életet, és számos pozitív dolgot biztosít. Az edzések alatt igyekszem jó hangulatot teremteni, illetve tanácsokkal ellátni a sportolni vágyókat. Nálam nem csak egy edzést kapsz, hanem egy nagyszerű csapatnak lehetsz tagja. 

Rácz Miklós

Ninja Trainer

Simon Alexandra

Bomba Forma és FIIT Trainer

Spin-Box Betti

Walkenergie, Köredzés, TBT, Pump

Spin-Box István

Walkenergie, Spining

Spin-Box Team

Walkenergie, Spinning, Köredzés

Timea

Kezdõ Verseny Aerobic

Vankó Magdolna

Senior és Kismama Trainer

Wang Arnold

Wang Arnold vagyok, fitness és aerobik sportoktató. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen azzal foglalkozhatok, amit a legeslegjobban szeretek csinálni. Célom, hogy a lehető legtöbb emberrel megoszthassam a mozgás örömét és elérjem, hogy életformájukká, napi szükségletükké váljon a sport. A különböző típusú csoportos óráimon a lehető legváltozatosabb és leghatékonyabb gyakorlatokat alkalmazom, így folytonos kihívásokkal találkozhatunk, miközben egyszerre teszünk szert a bombaformára és a kirobbanó egészségre. Fontosnak tartom, hogy mindig tudatosan és preventíven dolgozzunk, így biztos alapokról építkezhetünk.

Zsolnai Zita

Personal Trainer

Éger Györgyi

 Végzett aerobic edzőként, igen sok tapasztalatot szereztem a sport területén. Nyolc éve vagyok az aerobic világában. Fővárosi és vidéki termekben egyaránt volt alkalmam megszerezni a hivatásszerű munkavégzéshez szükséges gyakorlatot.

Éger Györgyi

Aerobic Trainer

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ