Fontos változás az órákra való bejelentkezésben!

 

Április 1-től az alábbiak vannak érvényben, ha be szeretnél jelentkezni órára:

Kizárólag érvényes bérlettel vagy előre fizetett (időkorlát nélküli) foglalójeggyel rendelkező vendégeink tudnak foglalni!

 

 

Az ALL YOU CAN MOVE kártyát és a SPORTKÁRTYÁT használó vendégeinknek szintén rendelkezniük kell foglalójeggyel!

Érvényes az on-line, személyes, telefonos és üzenetes bejelentkezésre egyaránt!

On-line bejelentkezés a www.cosmosport.hu/orarend oldalon keresztül.

Bejelentkezéshez használd a recepción megadott e-mail címedet (ez lesz a felhasználóneved) és a hozzá tartozó jelszavadat. Ha még nem kértél jelszót, vagy elfelejtetted, a recepción tudsz segítséget kérni személyesen, telefonon (+36 22 788 967) vagy Facebook üzenetben.

Recepciósunk telefonos vagy Facebook üzenetes kérésre azonnal elküldi Neked a nálunk regisztrált e-mail címre a jelszavad és így akár már pár perc múlva tudsz foglalni!

Óra kezdés előtt legkésőbb 5 perccel be kell lépned a recepción, különben feloldódik a foglalás, így a várólistás előre ugrik.

Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát.
A bérlettel vagy foglalójeggyel előre lefoglalt időpontokat kizárólag az óra előtt 3 órával lehet módosítani illetve visszamondani, amennyiben ez megtörténik, a foglalójegyről nem kerül levonásra, bérletes vendégek esetében nem kerül levonásra az alkalom a bérletből.

A későn lemondott, illetve le nem mondott, lefoglalt időpontok esetén a foglalójegy felhasználásra kerül, az összeget levonjuk és azt későbbi foglalásra felhasználni nem lehet. Bérletes vendégek esetén a bérletből levonunk egy alkalmat!

Mivel automatizált rendszerről van szó 1 perc késés is számít.

Amennyiben nem mondtad le időben az órát és ezáltal foglalójegyed felhasználásra került, úgy a következő alkalommal csak úgy tudsz foglalni, ha ismételten váltasz egy jegyet vagy rendelkezel érvényes bérlettel.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, fordulj bizalommal kollégáinkhoz a +36 22 788 967 telefonszámon vagy Facebook üzenetben.

Mielőtt megkérdeznétek, erre a lépésre azért volt szükség, mert sokan lefoglalták az órán a helyüket, de nem jöttek el, ezzel mástól vették el a lehetőséget a mozgástól.

Köszönjük megértésedet, reméljük zökkenőmentes lesz az átállás, de ha úgy érzed, hogy probléma van a levonással, kérlek jelezd felénk!

Facebook Twitter Gmail Outlook Addthis

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ