Hot Iron

Tudományosan megalapozott, zenés, csoportos súlyzórudas edzés, amely a testzsírszázalék csökkenését az edzés hatására fellépő  utóégető hatás következtében éri el. Igy a test minden izma a regenerációs munka hatására kalóriát éget, azaz a zsírraktárak folyamatos égetés allatt állnak, így az izomzat nemcsak feszessé válik, hanem minden eltünik körülötte, ami felesleges.

A CosmoSprt Fitness centerben van székesfehérváron a legjobb óra!

Edzők

Bedő Zsófia

A sportpályafutásomat 11 éves koromban kosárlabdázóként kezdtem, ahol annyira hozzászoktam a mindennapos, akár többszöri edzéshez is, hogy azóta is meghatározó szerepet tölt be az életemben a testmozgás.

Később atletizáltam, 3 évet kajakoztam, az elmúlt 12 évben pedig a küzdősportok, azon belül is a thaibox és a profi box az, amit versenyszerűen űztem.

Edzéseimen, legyenek azok személyi vagy csoportos órák, a helyes technika átadása és az egészségmegőrzés mellett, az állóképesség javítására is nagy hangsúlyt fektetek.

Bedő Zsófia

Köredzés, személyi edzés

Éger Györgyi

 Végzett aerobic edzőként, igen sok tapasztalatot szereztem a sport területén. Nyolc éve vagyok az aerobic világában. Fővárosi és vidéki termekben egyaránt volt alkalmam megszerezni a hivatásszerű munkavégzéshez szükséges gyakorlatot.

Éger Györgyi

Aerobic Trainer

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ