Köredzés

Crossfittes alapokra, szárazföldi kajakos edzések feladataira, és boxolók erő állóképességi gyakorlataira épülő óra, vidám, ám de igen küzdős elemeit foglalja magában az óratípus.

A széles eszközválaszték viszont lehetővé teszi, hogy a különböző fittségi állapotú óralátogatók saját alapjaikhoz képest haladjanak előrébb a nehézségi szinteken.

 

Két ugyanolyan óra nem nagyon várható!!!

Edzők

Bedő Zsófia

A sportpályafutásomat 11 éves koromban kosárlabdázóként kezdtem, ahol annyira hozzászoktam a mindennapos, akár többszöri edzéshez is, hogy azóta is meghatározó szerepet tölt be az életemben a testmozgás.

Később atletizáltam, 3 évet kajakoztam, az elmúlt 12 évben pedig a küzdősportok, azon belül is a thaibox és a profi box az, amit versenyszerűen űztem.

Edzéseimen, legyenek azok személyi vagy csoportos órák, a helyes technika átadása és az egészségmegőrzés mellett, az állóképesség javítására is nagy hangsúlyt fektetek.

Bedő Zsófia

Köredzés, személyi edzés

Barna Wachtler

Nevem Wachtler Barna, személyi edzőként dolgozom Székesfehérváron.
Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életemben, ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport.
A mozgás iránti szenvedélyem már gyerekkoromban kezdődött. Hat évig a helyi, és vele párhuzamosan az Alba Regia Táncegyüttesben néptáncoltam. Az ebben elért eredmények ösztönöztek arra, hogy a későbbiekben másban is kitartó legyek.

Barna Wachtler

Personal Trainer

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ