Berecz István

A mozgás a lételemem, ez pedig vonzotta magával a táplálkozás oldalát az egésznek. Mikor elkezdtem céltudatosan átformálni az életmódomat, hirtelen minden gyulladásos "betegség" megszűnt létezni, a fejfájások a sok kemikália és a mérgektől való megszabadulás után új ember lettem. Ezt persze követte a sportolói teljesítményem rohamos fejlődése. De nem ám csak fizikálisan, mentálisan is törtem az utat magam előtt mint egy buldózer. Könyvet könyvre halmozva bújtam az oldalakat, hogy megtaláljam azt ami segít, amit kipróbálhatok. Úgy vágytam/vágyom a tudásra, mint az emberek a reggeli kávéra.

- Miért vagyok más? -

Mindig is kirekesztettnek éreztem magam belülről, bármely társasághoz is "vergődtem" eddigi életem során. Sosem értettek meg teljesen igazán, nem tudtak hova rakni, nem értették miért vagyok más, "miért akarok más lenni mint a többiek". Nem akarok, őszintén én sem értettem mi ez ami velem történik, mást akartam mint a többiek, sosem azt ami a megszokott volt. Olyan utat kezdtem el bejárni ami más és új volt, ez az új ősvény megmutatta mi az ami fedve van a világban és mit kell tennem ahhoz, hogy egy olyan életem legyen, melyet minden nap úgy élhetek mintha az utolsó lenne.

Olyan emberekkel foglalkozom akiknek segítségre van szükségük, akik megbotlottak és fel szeretnének állni. Akiket érdekel a mozgás, az, hogy mire lehetnének képesek, akik ki szeretnének lépni a megszokott forgásból és tudni szeretnék mi az igazság és mi a ténylegesen hosszú, egészséges élet lételeme.

Nem titok, hogy nemtől, kortól és testsúlytól független ez az egész és nincs semmilyen kritérium. Hívható egy programnak, adható neki időkorlát, de miért? Csak el kell kezdeni és csinálni, az első nap az ami a legfontosabb, onnantól pedig sosem volt és sosem lesz leállás.

Óra típusok

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ