Oláh Viktória

A nevem Oláh Viktória, személyi edzőként dolgozom. A sport már gyermekkorom óta szerves része az életemnek, a kosárlabdától kezdve, a röplabdán keresztül sok sportot kipróbáltam, de komolyabb szinten a tollaslabdát űztem.

A labdajátékok után találtam rá a konditermi edzésre, azon belül is főként a funkcionális és saját testsúlyos edzést részesítem előnyben, véleményem szerint tökéletes sporteszköz tud lenni a saját testünk is. Emellett különböző eszközöket is szeretek használni az edzéseim során (TRX, kettlebell, Bosu, medicinlabda, gumiszalag, stb), ezzel téve változatosabbá és izgalmasabbá őket.

Az általam vezetett edzéseken a sérülés minimalizálása mellett végzünk olyan hatékony edzésmunkát, amely ellensúlyozza a modern életmódunk mozgásrendszerre gyakorolt káros hatásait. Céljaid elérésében úgy segítelek, hogy a forma mellett a funkcionalitás, így az egészség, a jó közérzet elérésén is dolgozunk.

Amiben tudok segíteni:

·         funkcionális szemléletű edzések, alakformálás

·         tartásjavítás, bevezetés a mozgás világába

·         állóképesség-, erőfejlesztés

·         táplálkozási tanácsadás

Ha erősödni, fogyni szeretnél, vagy csak aktívabbá szeretnéd tenni az életedet, egészséges életmódra vágysz, és olyan edzőt szeretnél, akitől maximális figyelmet kapsz, akkor keress meg bátran! 

Óra típusok

Ez az oldal sütiket használ.

Elfogadom Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy weboldalunk a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ